585lameoven

Overview

  • Sectors Science
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 20

Company Description

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

För resten måste du göra det själv. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Du är fri att använda den till alla dina spel. Varje hand sw.mypokersecret.com av poker sänds live online som det sker. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion.

Spelet sänds i liknande format. 3) Välj spelet upp online. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. En kamera fångar bordet hela tiden. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar.

Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. En av de viktigaste anledningarna till varför Texas Hold’em är den föredragna utgångspunkten för många nya pokerentusiaster är dess förekomst i både casual hemmamatcher och höga insatser casino turneringar.